Cursussen

Cursus E.G. (Elementaire Gehoorzaamheid)

Ook voor puppy's
 
De commando's die in deze cursus geleerd woorden zijn : Volg , zit , af en blijf aan voet !! De cursus duurt 12 weken , 1 uur in de week Na de 12e les ontvangt elke cursist een Deelnemers-Certificaat.
Na deze cursus wordt samen met de trainer overlegt welke vervolg-cursus het beste bij u en de hond past.
 
Bij alle andere vervolg-cursussen wordt aan het einde wel een examen afgenomen.
De cusisten ontvangen daarna een oorkonde en de drie met de meest behaalde punten een beker !!
 
 
 
Cursussen
cursus g.g

Cursus G.G. (Gevorderde Gehoorzaamheid)

Dit is de vervolgopleiding van E.G.
 
Alleen gaan we nu perfectie in de oefeningen brengen. Verder wordt er schuttingspringen aan toegevoegd. De "af, sta en zit" -oefeningen worden in deze cursus uitgebreid en wel zo, dat de cursist na elk gegeven commando 5 stappen doorloopt, terugloopt naar de hond en na het commando "volg" met de hond de weg vervogd. Tijdens de les worden alle honden naast elkaar op het veld gezet. Na het commando "af" gaan de lijnen los zodat de honden vrij liggen. Om de beurt wordt dan een hond opgehaald en loopt slalom met de baas tussen de honden door. Als extra afleiding worden twee honden naast elkaar gezet, ieder kijkend naar een andere richting. Dan worden ze tegelijkertijd bij hun baas geroepen.

Cursus G.G.+

Behendigheidstraining
 
Deze cursus is in principe gelijk aan de G.G.-opleiding. Alleen worden alle oefeningen en commando's zonder lijn uitgevoerd. Als extra oefening wordt er getraind op het vooruit sturen, aporteren en alle honden los op het veld "zonder" baas.
 
 
 
cursus g.g+
 Puppycursus

Puppycursus

START:
 
Zie trainingen van 2018/2019 voor de nieuwe data's onder de knop informatie!
 
Voor aanmelden en/of inlichtingen, bel Henk Bosman of vul het contactformulier in.